Gospelkoor Tin Speransa

Huren? Het overwegen waard! Download als PDF

Gospelkoor Tin Speransa uit Nijkerk wil een professioneel koor zijn. De afgelopen jaren is er veel gedaan om dat te realiseren: we hebben een vakkundige dirigent, een muzikaal combo en… een moderne geluidsset met ervaren technici.

Er is veel geïnvesteerd in de geluidsset en dit heeft geresulteerd in een uiterst moderne en professionele set, speciaal ontworpen voor (gospel)koren in moeilijk versterkbare ruimten zoals kerkgebouwen.

Vanaf nu kunt ook u van deze geluidsset gebruik maken. Tin Speransa stelt haar geluidsset (met technicus) beschikbaar voor verhuur.

mp schuiven
  Uw voordeel
zw paneel

Wanneer u kiest om de versterking van uw concert of optreden uit te besteden aan Tin Speransa, heeft u er zelf geen omkijken naar. De apparatuur, logistiek, versterking en eventuele opnamen worden helemaal door ons verzorgd. Ook zijn er mogelijkheden om onderdelen van de geluidsset te huren.

Over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Tin Speransa zorgt ervoor dat alles op de afgesproken tijd op locatie aanwezig is.

Kosten  

Tin Speransa heeft geen winstoogmerk maar vraagt uiteraard wel een vergoeding. Deze bedraagt € 350,- voor de huur van de complete set (excl. transportkosten, € 0,32 per km). Daarnaast bedraagt het uurtarief van de geluidstechnicus € 20,-.

Wanneer er nog aanvullende apparatuur gehuurd moet worden zal dit separaat in rekening worden gebracht.

zw03
Meer weten?  

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij stellen een vrijblijvende offerte op.

Jubileum CD

"THANKS BE TO OUR GOD"

gospelkoor tin speranza thanks be to our god

Klik op CD hoes
voor bestellen 

SponsorKliks

Wie zijn er online

We hebben 11 gasten en geen leden online

Facebook

Laatste tweets